Kinderfeestjes Sport'96

In samenwerking met Sportbedrijf Nunspeet organiseert Sport'96 de leukste kinderfeestjes in de sportzaal van Sportief Recreatiecentrum De Wiltsangh.

De kinderfeestjes zijn mogelijk op woensdagmiddag. In overleg kan er ook gekeken worden naar de beschikbaarheid in het weekend. 

Het aanbod
Er worden vijf verschillende kinderfeestjes aangeboden. 

Archery Tag 
Vanaf 9 jaar
Minimaal 6 deelnemers, maximaal 20 (we spelen 5 vs. 5).

Archery Tag is het beste te omschrijven als een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog! Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops kan het spel gespeeld worden zonder pijn en/of blauwe plekken. Je moet in beweging blijven. Niet alleen om jezelf te beschermen, maar ook om pijlen te bemachtigen zodat je weer ten aanval kunt gaan. Om het gezicht te beschermen werken we met hoge kwaliteit Full-face maskers. 

Real life Fortnite
Minimaal 10, maximaal 20 spelers. 

Gebaseerd op het populaire spel Fortnite! Tijdens het toernooi gaan de deelnemers de strijd met elkaar aan! In het veld liggen verschillende wapens en kogels om de tegenstander uit te schakelen! Blijf jij als laatste over?

Glow soccer
Vanaf 5 jaar
Minimaal 10, maximaal 20 spelers. 

Glow in the dark soccer is een activiteit waar zowel jong en oud veel plezier aan beleeft. Naast de lichtgevende sportattributen helpen de lichtgevende breaklights om in het donker alles goed zichtbaar te maken. Een spectaculair beleving in het donker! 

Apenkooi
Vanaf 5 jaar
Minimaal 10, maximaal 25 kinderen. 

Apenkooi is hét fenomeen in de Nederlandse gymzalen. Deze variant van het aloude tikkertje waarbij niemand de grond mag raken zorgt al jaren voor opwinding en hilariteit; het is de ultieme combinatie van sport en spel. 

Escape the gym (ook mogelijk voor volwassenen)
Vanaf 9 jaar
Minimaal 4, maximaal 12 kinderen.

De sporthalbeheerder heeft zijn laatste ronde gedaan. Hij dacht dat niemand meer aanwezig was en heeft de sporthal afgesloten. Lukt het jullie om binnen 60 minuten een teamfoto te sturen naar de beheerder?

Tarieven
Klik hier voor de tarieven.

Aanvragen
Aanvraag via Sport'96. Voor meer informatie en vragen: www.sport96.nl of mail naar: info@sport96.nl. Minimaal één week van te voren aanvragen. 

Cookie instellingen