Afzwemmen diploma A & B vrijdag 27 november

Gefeliciteerd! Je kind heeft het proefzwemmen gehaald en mag het A-diploma of B-diploma afzwemmen op vrijdag 27 november 2020 om 15.30 uur (afzwemmers A-diploma) en 16.45 uur (afzwemmers B-diploma). Daar er helaas geen ouders/verzorgers aanwezig mogen zijn, vanwege de corona maatregelen, kunnen de kinderen hun favoriete knuffel meenemen als supporter.

Routing
Het omkleden is zowel voor als na het afzwemmen in de kleedkamers van de sporthal. Op de deuren al worden aangegeven, wie, waar zich kan omkleden. Dit gaat op alfabetische volgorde van de achternaam.
De kinderen worden opgehaald door het badpersoneel. Wil je ze s.v.p. een handdoek meegeven. Hierna kan je de accommodatie verlaten.
De kinderen zwemmen af onder het toeziend oog van de knuffels en het badpersoneel. We verwachten je als ouder terug om 16.15 uur (afzwemmers A-diploma) of 17.45 uur (afzwemmers B-diploma) in de kleedkamer van de sporthal. Na het omkleden lopen de ouders en kinderen via de achterste deur naar de sporthal. Gebruik de dichtstbijzijnde doorgang naar de sporthal. In de sporthal staan vier tafels opgesteld, waarop de diploma’s op dezelfde alfabetische volgorde liggen die gebruikt is voor de indeling van de kleedkamers. De diploma’s worden uitgereikt en hierbij is het mogelijk om foto’s te maken. Na de uitreiking verlaat iedereen de sporthal via de nooduitgang in de rechter achterhoek van de sporthal.

Kledingvoorschriften
Zwemkleding met daarover:
- een shirt of blouse met lange mouwen;
- een lange broek of rok tot de enkels;
- schoenen.
NB: pyjama’s zijn niet toegestaan.

Houd binnen de accommodatie rekening met de corona maatregelen, draag een mondkapje en houd 1,5 meter afstand van elkaar. 
Cookie instellingen