Het zeemeermin-zeekapitein- zeepiraat zwemmen!

Zoals eerder aangekondigd onthullen wij de zwemactiviteit: het zeemeermin-, zeekapitein-, zeepiraat zwemmen.

In de kerstvakantie op dinsdag 22 december en dinsdag 29 december van 11.00 – 13.30 uur en 14.00 – 16.30 uur verwelkomen wij geschminkte en verkleden zeemeerminnen, zeepiraten en zeekapiteinen in zwembad De Brake. Vooraf aan de acitiviteit poseren de kinderen één voor één in het thema aangeklede ruimte voor de foto. De foto wordt ter herinnering gestuurd naar het e-mailadres dat bij de reservering wordt opgegeven. Zorg er dus voor dat je een geldig e-mailadres invult.

De parels zijn uit de houten schatkist op de bodem van het zwembad gevallen. Deze moeten weer allemaal terug in de schatkist. Lukt het de zeemeerminnen, zeepiraten en zeekapiteinen om tot de bodem te zwemmen en de parels in de schatkist te verzamelen? Hoe zwemmen ze door het zeewier? Wie wordt de winnaar van de zwemwedstrijd? Kortom, het wordt een spetterende actieve dag in het 25-meterbad. 

Breng wel je eigen zwemvliezen of -vinnen mee. Geen zwemvliezen? Dan hebben wij ze wel te leen voor je. 

De zwemactiviteit sluiten we af met een certificaat van deelname. Geef daarom bij de reservering op hoe jouw kind verkleed komt.

Let op:  de reservering opent één week voor de zwemactiviteit in het reserveringsmodule. Noteer het alvast in de agenda!

*Ranja en lekkers erbij wordt door ons verzorgd
Cookie instellingen