Uitbreiding versoepelingen: vierde stap openingsplan

Vanaf zaterdag 26 juni gaat Nederland over op stap vier van het openingsplan. Dit brengt uitbreiding en versoepelingen met zich mee, natuurlijk ook voor Sportbedrijf Nunspeet. Om bezoekers op een veilige en verantwoorde wijze te laten zwemmen en bewegen volgen we de richtlijnen van de overheid. Deze richtlijnen proberen wij uiteraard zo goed als mogelijk te communiceren. 
 
Vanaf zaterdag 26 juni gelden de volgende maatregelen en versoepelingen: 
 
Mondkapjesplicht vervalt 
Vrije doorgang zonder reservering via de webshop (recreatiefzwemmen, vol=vol)
Bezoekers dienen zich wel te registreren. Invullen van een gezondheidscheck in de entreehal blijft verplicht
Houd 1,5 meter afstand
Kleedkamers en douches open 

 

 
Zwembad
Reserveren via de webshop voor het recreatiefzwemmen, banenzwemmen en de doelgroepactiviteiten vervalt. Je kunt zonder reservering de accommodatie binnenlopen om deel te nemen aan de zwemactiviteit naar keuze. De tijden voor het recreatief zwemmen in het recreatie bad op woensdagmiddag van 14.30 – 16.30 uur en zaterdagochtend van 11.00 – 13.30 uur blijven gelden (max. 150 bezoekers).  Op zaterdagmiddag (13.30 – 16.00 uur) en zondag (10.00 – 16.00 uur) gaat het recreatiebad en het 25-meterbad volledig open voor het recreatiefzwemmen (max. 390 bezoekers). Houd hier wel rekening mee, want vol=vol. Klanten van zaterdagochtend in het recreatiebad kunnen blijven als het gehele bad om 13.30 uur wordt opengesteld na afsluiting van de zwemlessen. 
 
Er gelden geen beperkingen meer voor spelelementen in het zwembad, stoomcabine en de kruidenbaden. Voor vragen neem contact op met de receptie van De Brake via het telefoonnummer: 0341 – 25 69 5 of mail naar receptie@sportbedrijfnunspeet.nl
 
Voor de zwemlessen blijft de route via de kleedkamers van de sporthal gehandhaafd in ieder geval tot aan de zomervakantie. 
 
Bowling
In het bowlingcentrum verhuren wij weer zes banen aan zes personen per baan. Wil je komen bowlen, dan vragen wij je vooraf te reserveren via het telefoonnummer: 0341 – 25 70 00 of via bowling@sportbedrijfnunspeet.nl

 
Sporthal
Voor de sportactiviteiten in onze sportaccommodaties gelden geen beperkingen. Sportaanbieders mogen 100% van de capaciteit op 1,5 meter afstand gebruiken. Organisatie van evenementen gaan in overleg met Sportbedrijf Nunspeet via t.aslan@sportbedrijfnunspeet.nl
 
Horeca
In het sportcafé, bowling en in de foyer van onze binnensportlocaties is de horeca geopend voor consumptie. Een vaste zitplaats is hier van belang, houd 1,5 meter afstand van elkaar en vul de gezondheidscheck in. 
 
Wij vragen iedere bezoeker om de medewerking bij het bezoek aan onze accommodaties. Alleen met jouw medewerking kunnen we samen zorgen voor een veilige en verantwoorde omgeving voor bezoekers en medewerkers. Wij vragen je dan ook goed voorbereid te zijn op een bezoek aan een van onze accommodaties. 
Cookie instellingen