Vacature directeur - bestuurder (28 - 32 uur per week)

Sportbedrijf Nunspeet BV zoekt: Directeur - Bestuurder (28-32 uur per week). 


Sportbedrijf Nunspeet is een jong, fris en innoverend bedrijf voor sport en bewegen in Nunspeet. Wij bieden sport en bewegen een aansprekend podium. Wij stimuleren de sportdeelname en attractieve en actieve sportbeleving. Sportbedrijf Nunspeet is een ambitieuze organisatie. Wij hebben als doel iedereen in Nunspeet en omgeving met plezier te laten bewegen.

Wat ga je doen?
• Direct en indirect leidinggeven aan het personeel, 42 medewerkers waarvan 4 teamleiders, de Officemanager en de Sportparkmanager.
• Eindverantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering (financieel, administratief, organisatorisch) van de BV. Hierbij hoort het regelen van de jaarlijkse begroting en periodieke rapportages en het verantwoord beheren van de financiën.
• Eindverantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte uitvoering van de werkzaamheden.
• Eindverantwoordelijk voor toezicht en veiligheid dat voor het grootste deel gedelegeerd is aan de teamleider zwemzaken.
• Gastgericht denken met een focus op een commerciële marketingstrategie. Dit betekent voortdurend evalueren en inspelen op marktveranderingen, inspelen op wensen en behoeften van gasten. Dit doe je in nauwe samenwerking met de medewerker PR en communicatie.
• Activiteitenaanbod (door)ontwikkelen en uitbouwen voor verschillende doelgroepen en zwemonderwijs.
• Het onderhouden en uitbouwen van het netwerk met o.a. bedrijven, het onderwijs, verenigingen en diverse organisaties.
klik hier voor meer informatie over de vacature directeur - bestuurder. 

Wat hebben wij te bieden?
Een uitdagende en eindverantwoordelijke positie als directeur-bestuurder binnen een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en zich vol overgave inzet voor de gemeente Nunspeet en de Veluwe.

Het Sportbedrijf Nunspeet biedt een brede functie voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met een optie tot verlenging voor onbepaalde tijd. Het Sportbedrijf biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een zeer afwisselende baan in een sportieve en ondernemende omgeving. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer.

Ben jij de directeur-bestuurder die wij zoeken? Zie jij jezelf op deze uitdagende functie? Ja? Dan start de procedure door het sturen van je motivatie en je CV voor donderdag 15 juni.

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan en stuur jouw motivatiebrief en CV naar d.koning@sportbedrijfnunspeet.nl.

Wil je eerst wat meer informatie, dan kun je contact opnemen met Dorris Koning (Officemanager) op 06 53 62 67 68 of Titus Mennen (Directeur-Bestuurder) op 06 54 34 89 60.

Klik hier om de vacature te openen. 
 
Cookie instellingen