Vacature Vakdocent Bewegingsonderwijs

Ben jij enthousiast, ondernemend, volhardend, zelfstandig, sociaal en sportief? En vind je het leuk om met kinderen om te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sportbedrijf Nunspeet heeft de ambitie om kinderen van jongs af aan veelzijdig te laten sporten, spelen en bewegen. Veelzijdig bewegen is belangrijk voor de fitheid, vitaliteit en gezondheid en is de basis voor een leven lang plezier in bewegen. Wij zoeken een collega die dit samen met ons wilt realiseren. Hiervoor wordt de volgende functie aangeboden:

- Vakdocent Bewegingsonderwijs

Wat ga je doen?
Je bent de vakdocent in het primair onderwijs op diverse basisscholen in de gemeente Nunspeet. Je zet je in voor het verbeteren van de motoriek op basis van veelzijdig sporten en bewegen. Dit moet bijdragen aan een gezonde en actieve leefstijl bij de jeugd. 

Behoefte aan nadere informatie? Neem dan contact op met Stefan de Weerdt via tnb@sportbedrijfnunspeet.nl. Schriftelijke sollicitaties voorzien van CV en motivatiebrief of -filmpje kunnen uiterlijk tot en met zondag 10 juli via een e-mail verzonden worden aan Sportbedrijf Nunspeet BV t.a.v. mevrouw D. Koning via info@sportbedrijfnunspeet.nl

Klik op de afbeelding om de vacature te openen. 
Cookie instellingen