Vacature vakdocent

Sportbedrijf Nunspeet heeft de ambitie om kinderen van jongs af aan veelzijdig te laten sporten, spelen en bewegen. Veelzijdig bewegen is belangrijk voor de fitheid, vitaliteit en gezondheid en is de basis voor een leven lang plezier in bewegen. Wij zoeken collega’s die dit samen met ons willen realiseren. Hiervoor wordt de volgende functie aangeboden: Vakdocent bewegingsonderwijs. Uren en dagen in overleg. De verdeling van de uren vindt plaats op basis van geschiktheid en voorkeur.

Wie ben jij?
Je bent enthousiast, ondernemend, volhardend, zelfstandig, sociaal en sportief. Je vindt het prachtig om met kinderen om te gaan, daar word jij vrolijk van! Je bent de kanjer die inspireert en waardoor kinderen komen bewegen en in beweging blijven. Verder pas je in het volgende profiel:

• Je beschikt (binnenkort) over een afgeronde HBO-opleiding met LO-bevoegdheid;
• Je bent in het bezit van een geldig EHBO-diploma;
• Je weet onze kernwaarden uit te dragen: gastgericht, flexibel, innovatief, integer, enthousiast en professioneel. Jij bent dé verschilmaker!

Solliciteren
Behoefte aan nadere informatie? Neem dan contact op met Stefan de Weerdt via tnb@sportbedrijfnunspeet.nl. Schriftelijke sollicitaties voorzien van CV en motivatiebrief of -filmpje kunnen via een e-mail verzonden worden aan Sportbedrijf Nunspeet BV t.a.v. mevrouw D. Koning via info@sportbedrijfnunspeet.nl.

Tot slot: wij vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) wanneer je wordt geselecteerd voor de functie.

Klik hier om de vacature te openen. 
Cookie instellingen