Vakdocent bewegingsonderwijs Sportbedrijf Nunspeet

Sinds schooljaar 21-22 heeft Sportbedrijf Nunspeet vakdocenten bewegingsonderwijs in dienst. De vakdocenten verzorgen de lessen bewegingsonderwijs op verschillende basisscholen in de gemeente Nunspeet.

Vakleerkrachten bewegingsonderwijs kunnen een positieve bijdrage leveren aan het meer laten bewegen van kinderen en het verbeteren van hun motorische vaardigheden. In het eerste schooljaar zijn er 5 scholen geweest die gebruik maakten van een vakdocent bewegingsonderwijs. In het huidige schooljaar '22-'23 is het aantal uren bewegingsonderwijs door een vakdocent toegenomen en zijn we actief op 8 scholen in de gemeente Nunspeet. Voor schooljaar '23-'24 hebben we een inventarisatie gedaan en is de interesse in een vakdocent bewegingsonderwijs weer toegenomen.

Voor schooljaar '23-'24 is Sportbedrijf Nunspeet daarom weer op zoek naar een nieuwe collega voor de vakgroep bewegingsonderwijs. Ben of ken jij iemand die het prachtig vind om kinderen in beweging te brengen en word jij daar vrolijk van? Dan zijn wij op zoek naar jou! Klik hier om de vacature te openen voor meer informatie.


Cookie instellingen