Verplichte QR-scan vanaf zaterdag 6 november 2021

Controle van QR-code in accommodaties van Sportbedrijf Nunspeet vanaf
zaterdag 6 november 2021

 
Zoals in de persconferentie van dinsdag 2 november 2021 is medegedeeld, is het voor alle bezoekers vanaf 18 jaar van binnensportaccommodaties verplicht om vanaf zaterdag 6 november 2021 een geldige QR-code te laten scannen voordat de accommodatie kan worden betreden, eventueel in combinatie met een geldig ID-bewijs. Dit geldt voor de recreatieve zwemmers, de ouders of begeleiders van kinderen die op zwemles zitten, de sporters en het meekomend publiek.
 
Kinderen die voor het zwemdiploma A komen zwemmen moeten door een volwassene begeleid worden naar en van de zwemles. Kinderen die voor het B-, C- of zwemvaardigheidsdiploma komen zwemmen mogen, indien mogelijk, zelfstandig naar de zwemles komen.
 
Doelgroep- of zwemlestegoeden die door deze maatregel niet gebruikt kunnen worden, zullen worden bevroren tot nader orde.
 
In sport- en recreatiecentrum De Brake zal een medewerker van het Sportbedrijf Nunspeet de QR-controle verzorgen tijdens de reguliere openingstijden.

Doordat we deze regels hanteren, is het niet nodig een mondkapje te dragen nadat de QR-scan is goedgekeurd.
 
We doen er alles aan om onze accommodaties veilig te houden voor onze medewerkers en bezoekers en gaan ervan uit dat u hier begrip en waardering voor heeft.
 
Cookie instellingen