Versoepelingen voor de sport vanaf zaterdag 15 januari 2022

Goed nieuws voor sport en bewegen! Tijdens de eerste persconferentie van het jaar 2022 heeft het kabinet op vrijdagavond 14 januari bekend gemaakt dat binnensportaccommodaties weer open mogen per 15 januari 2022. Wij zijn achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen van de opening van ons zwembad, bowlingcentrum en binnensportaccommodaties. Het zwemprogramma (m.u.v. het recreatief zwemmen) en overige sportactiviteiten in onze accommodaties zullen vanaf maandag 17 januari 2022 hervat worden.

Rooster Zwembad De Brake
De hierboven genoemde versoepelingen vanuit de overheid leiden tot een verandering in het zwemrooster. Voor de aangepaste versie van alle zwemactiviteiten, klik hier.

Reserveren
Voor de zwemactiviteit Fit en Wellness op de maandagmiddagen dien je vooraf een reservering te maken via de webshop. Voor overige zwemactiviteiten is een reservering niet nodig.

Mondkapje en QR-scan
De mondkapjesplicht blijft in onze accommodaties van kracht. Iedereen vanaf 13 jaar is verplicht een mondkapje te dragen tot aan de sport- of zwemzaal. Bezoekers vanaf 18 jaar en ouder moeten daarnaast een QR-code (coronatoegangsbewijs) laten zien bij binnenkomst. Een groen scherm is nodig om toegang te krijgen tot onze sportaccommodaties: sport- en recreatiecentrum De Brake, sporthal Feithenhof, sportzaal Op de Heide en gymzalen Piersonstraat en Da Costa.

Bowling en horeca
Je kunt vanaf maandag 17 januari weer gezellig komen bowlen in ons bowlingcentrum. Het bowlingcentrum is geopend op:

Dinsdag en donderdag: vanaf 19.00 uur.
Woensdag, vrijdag en zaterdag: vanaf 14.00 uur.
Zondag: van 14.00 – 17.00 uur.

Reserveren vooraf is verplicht via het telefoonnummer: 0341 – 25 70 00 (dit nummer is ook bereikbaar na sluitingstijd van het zwembad) of per mail: bowling@sportbedrijfnunspeet.nl
Helaas blijft de horeca vooralsnog gesloten tot en met dinsdag 25 januari 2022.
Een mondkapje in het bowlingcentrum bij verplaatsing is verplicht, echter niet tijdens het bowlen.
Cookie instellingen