Zomerzwemlessen ABC en Zwemvaardigheid

De zomervakantie nadert. Dat betekent dat velen tijdelijk zullen stoppen met de zwemlessen ABC en Zwemvaardigheid. Of toch niet?

Voor degenen die de mogelijheid hebben in de zomervakantie te komen, bieden wij zomerzwemlessen ABC en Zwemvaardigheid aan.

Wil jij jouw kind ook in de zomervakantie door later gaan met de zwemlessen? Dat kan!
Via onze webshop kun je vanaf 24 juni reserveren voor de zomerzwemlessen die starten per 19 juli. Kies de zwemles op de gewenste dag en tijdstip.

Mochten de aanmeldingen voor de gereserveerde dag laag zijn, dan plannen wij de zwemles in op een andere dag en tijdstip. Hiervan wordt je vooraf door ons telefonisch op de hoogte gehouden.

Het is niet mogelijk het bedrag van de zwemles van de leskaart af te waarderen. Voor de zomerzwemlessen betaal je per keer een losse les van € 10,75. Dit kan via onze webshop.

Let op: De zomerzwemlessen zijn uitsluitend voor zwemleskinderen van Zwembad De Brake!

Rooster zomerzwemlessen:
Maandag
zwemles B van 08.00 - 09.00 uur
zwemles A van 09.00 - 10.00 uur

Woensdag
zwemles C en Zwemvaardigheid van 08.00 - 09.00 uur
zwemles A van 09.00 - 10.00 uur

Donderdag
zwemles A van 09.00 - 10.00 uur

Op basis van de vorderingen van de zwemmers van de zwemles A groep, zullen de zweminstructeurs aangeven dat een deelnemer klaar is om door te stromen naar de afzwemgroep A die gehouden zal worden op zaterdag van 09.00 - 10.00 uur. Je zult hierover bericht ontvangen als het jouw kind betreft.

Mocht je nog vragen hebben over deze activiteit, kun je telefonisch contact opnemen met de receptie van De Brake op 0341 25 69 54.
Cookie instellingen