Zwemactiviteiten in De Brake weer van start!

Wij staan op het startblok om op donderdag 19 november a.s. vanaf 07.00 uur een snelle start te maken! Je bent weer van harte welkom om je favoriete sport- en zwemactiviteiten te hervatten. De tijdelijke sluiting van publiek toegankelijke ruimtes hoeft niet verlengd te worden, meldde premier Mark Rutte afgelopen vrijdag 13 november tijdens zijn persconferentie. Hiervoor gelden weer de regels die per 14 oktober zijn ingegaan.

Online reserveren
De reserveringsmodule voor activiteiten in het zwembad wordt vanaf woensdag 18 november weer operationeel. Reserveer jij voor banenzwemmen, recreatief zwemmen, ouder- en kindzwemmen of voor een andere zwemactiviteit? Wees er dan snel bij! Zie hier de beschrijving hoe je kunt reserveren.

Zwemles
Zoals de huidige berichtgeving er nu uitziet, hervatten we vanaf donderdag 19 november opnieuw de zwemlessen en het schoolzwemmen. Diplomazwemmers voor de A- en B-diploma mogen a.s. vrijdag 20 november komen proefzwemmen. In de agenda op onze website lees je hier meer over.

ICT-storing
De huidige ICT-storing houdt helaas nog aan. Wij zijn niet bereikbaar op voor het publiek bekende telefoonnummers en mailadressen. Voor dringende berichten aan Sportbedrijf Nunspeet kan het volgende e-mailadres gebruikt worden: sportinnunspeet@gmail.com. We doen ons best om zo spoedig mogelijk te reageren op de mails. 

Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens openingsuren op het algemeen telefoonnummer: 0341 - 25 69 54.

Voor reserveringen voor de bowling kun je op werkdagen en weekenden bellen naar het telefoonnummer: 0341 – 25 70 00 of 06 51 94 33 32. 

Cookie instellingen