VIP-Club? Wat is dat? Lid worden? Hoe dan?

Wanneer je het gehele Zwem-ABC hebt behaald, dan ben je een kanjer!

En zulke kanjers worden bij De Wiltsangh beloond met de VIP-status! Als je vanaf het nieuwe sportseizoen 2022/2023 het gehele ABC-zwemdiploma bij De Wiltsangh hebt behaald, dan word je lid van onze VIP-club. Als lid van deze VIP-club mag je dan een jaar lang komen zwemmen voor het speciale VIP-tarief: diploma ABC krijgt voor een sterk gereduceerd tarief een toegangskaartje.

Geldt ook voor als je alleen B en C diploma bij ons haalt of alleen je C-diploma. Voor meer informatie kun je terecht bij de medewerkers van de receptie. 

Voor elk VIP-tarief geldt: alleen voor het weekendtarief en niet in de schoolvakanties.Waarom vinden wij het nou zo belangrijk dat iedereen het complete Zwem-ABC haalt?
Leren zwemmen is in ons waterrijke land heel belangrijk. Wij wonen in de buurt van water, maar we zoeken ook het water graag op in één van de zwembaden met spannende attracties of in open water zoals recreatieplassen. En niet alleen in Nederland maar ook wanneer we in het buitenland op vakantie zijn, vinden we het leuk om deel te nemen aan allerlei zwemsporten.
  • Voor het Zwemdiploma A leer je de vaardigheden te beheersen voor een zwembad zonder attracties.
  • Voor het Zwemdiploma B leer je vaardigheden te beheersen voor een zwembad met attracties, zoals een (wildwater)glijbaan, een golfslagbassin en een stroomversnelling.
  • Pas bij het Zwemdiploma C leer je vaardigheden te beheersen voor een zwembad met attracties en open water, zoals recreatieplassen, brede sloten en vaarten. Je kunt dan op een veilige manier plezier hebben en jezelf redden in open water. Je bent dan vaardig en veilig om deel te nemen aan zwemsporten, zeilen, surfen, snorkelen etc

 

Kortom: Wie zwemdiploma C heeft gehaald, heeft een paspoort voor eindeloos zwem- en watersportplezier.

Cookie instellingen