Bowlingcompetitie

Bedrijfsbowling Competitie en Damesbowling Competitie in De Brake.
 
Op dinsdag- en donderdagmiddag vindt de damescompetitie plaats. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt er door teams bestaande uit 5 personen sportief gestreden om de punten. Er wordt gespeeld van 13:30 uur tot 15:00 uur, zodat ook dames met schoolgaande kinderen zonder problemen aan deze competitie kunnen deelnemen.

Op dinsdag- en donderdagavond vindt de bedrijfsbowling competitie plaats. Er wordt dan gespeeld door teams bestaande uit 4 personen (zowel dames als heren). Voor alle competities geldt dat de teams uit meerdere personen mogen bestaan zodat men eventueel kan rouleren.

Zowel bij de damescompetitie als bij de bedrijfscompetitie wordt er gespeeld op zogenaamde 'handicapbasis' zodat ook startende teams gelijke kansen hebben. De competities beginnen in september en eindigen in april. In de zomermaanden wordt er niet gespeeld.

Indien je belangstelling hebt voor deelname aan één van deze competities neem dan tijdens openingstijden contact op met Bowlingcentrum De Brake, telefonnummer: 0341 - 25 70 00.

NB: Je kunt je zowel individueel als in teamverband inschrijven.
Cookie instellingen