Banenzwemmen

Wist je dat slechts 30 minuten zwemmen al gelijk staat aan één uur trainen op het droge?
Met banenzwemmen train je niet alleen je hart en longen (cardio), maar door de weerstand van het water is zwemmen ook nog eens een effectieve training om spierkracht in armen, core en benen te verbeteren. Het 25-meterbad wordt verdeeld in een snelle borstcrawlbaan, een schoolslagbaan en een recreatieve/vrije baan.

Kom banenzwemmen wanneer het jou uitkomt, of je nu 's ochtends, 's middags of 's avonds wil komen zwemmen, er is altijd wel een tijd voor jou beschikbaar. We hebben namelijk de tijden uitgebreid en bieden je de mogelijkheid om doordeweeks elke dag banen te zwemmen tegen een vast tarief.  

 
  • Beter leren banenzwemmen op donderdagavond van 19.00 - 20.00 uur en banenzwemmen van 20.00 - 22.00 uur in het 25-meterbad en doelgroepenbad (3 zwembanen voor max. 12 personen in het doelgr.bad). 
  • Zoals je kunt zien op het rooster hebben we op woensdagavond vier zwembanen beschikbaar voor het banenzwemmen. In de andere twee banen verzorgt Swim-In gevorderde zwemcursussen. Op zondag verzorgt Swim-In de zwemcursus in vier zwembanen. Kijk voor meer info op de website van Swim-In
  • Op zondagochtend is banenzwemmen ook mogelijk in het chloorvrije doelgroepenbad. Er zijn drie zwembanen beschikbaar in het water van 32 graden celcius. 

 

Kijk bij 'Tijden en Tarieven' naar het actuele rooster van activiteiten.

Banenzwemmen met een visuele beperking? Klik dan hier voor meer informatie.

Cookie instellingen