Fit Zwanger (zwangerschapszwemmen)

Als je zwanger bent wil je natuurlijk genieten van elk bijzonder moment. Maar vanaf het moment dat je buik in omvang begint toe te nemen zijn veel bewegingen vaak minder prettig. In het water kun je echter vrijwel alle bewegingen probleemloos maken. Dit heeft te maken met de opwaartse kracht van het water. Je voelt je bijna gewichtsloos. En juist dat heeft een heerlijk ontspannende uitwerking op je lichaam. Door te zwemmen tijdens je zwangerschap kunt je je conditie op peil houden en zoveel mogelijk klachtenvrij blijven. Voor de reeds bestaande ongemakken, bijvoorbeeld aan je rug, kan het zwemmen en bewegen in het water heel verzachtend en ontspannend werken.

Fit Zwanger wordt gegeven in heerlijk warm water. Het bewegen in het water gebeurt voor een groot deel in sta-diep water (1.30 m.) zodat ook niet- geoefende zwemsters hieraan deel kunnen nemen. Overigens is iedereen helemaal vrij in het wel of niet meedoen met het speciale bewegen, als je kiest voor alleen zwemmen zonder instructie is dat ook mogelijk.

Je bent van harte welkom om mee te doen!

Kijk bij 'Tijden en Tarieven' naar het actuele rooster van activiteiten. 

 
Tip: Wanneer je baby eenmaal geboren is, kun je samen met hem of haar heerlijk komen zwemmen en gaan deelnemen aan het Baby- en Peuterzwemmen. 
 


 

 
Cookie instellingen