Kiki Kikker – De spetterende reis naar de zwijnenheuvel

Beleef samen met Kiki Kikker een spetterende reis en behaal je zwemdiploma-ABC!

Vanaf maandag 21 augustus 2023 starten we in Sportief Recreatiecentrum De Wiltsangh met het nieuwe zwemlesconcept. Onderdeel van dit concept is het verhaal waarin Kiki Kikker leert zwemmen om op zoek te gaan naar haar zwijnenvriendjes Ziza en Zeus. Om naar de zwijnenheuvel te kunnen gaan moet ze door het water, dus besluit Kiki te leren zwemmen.

Kiki doorloopt de stappen die kinderen ook ervaren tijdens de zwemlessen. Vanaf de eerste zwemles tot en met het C-diploma. Onderweg gaan ze allerlei uitdagingen aan en worden ze beloond met vier stickers en drie munten die je in het boek kunt bewaren. Ook krijgen kinderen op elk niveau een polsbandje in een specifieke kleur. In het boek van Kiki Kikker lees je samen met jouw kind het verhaal, maar ook informatie over de zwemlessen. Op de invulpagina’s kunnen herinneringen bijgehouden worden om de reis naar het behalen van de zwemdiploma’s altijd terug te kunnen lezen.  

De inhoud en kwaliteit van de lessen blijft ongewijzigd. De zwemlessen blijven we geven volgens de richtlijnen van de Nationale Raad Zwemveiligheid.  

Het boek van Kiki Kikker geldt alléén voor kinderen die starten met de zwemlessen of reeds bezig zijn met de zwemlessen A. Vanaf maandag 7 augustus kunnen zwemlesklanten-A langs bij de klantenservice om het boek van Kiki Kikker op te halen.

Voor vragen neem contact op met de klantenservice via het telefoonnummer: 0341 - 25 69 54 of mail naar receptie@sportbedrijfnunspeet.nl.
Cookie instellingen