Overgang naar nieuwe accommodatie De Wiltsangh en nieuw kassasysteem

De verhuizing naar het nieuwe Sportief Recreatiecentrum De Wiltsangh komt al aardig in zicht.
Op 23 maart 2023 verwachten we de deuren van de spiksplinternieuwe accommodatie met zwembaden, sport- en turnhal te openen voor bezoekers. Per 16 december 2022 stappen we daarnaast over naar een nieuw kassasysteem. We leggen graag aan je uit wat dit betekent voor onze bezoekers.

Op De Wiltsangh krijg je toegang tot het zwembad door middel van elektronische toegangsdeuren die te bedienen zijn met een toegangsbewijs.

Dit toegangsbewijs kan zijn:
  • een digitale QR-code als je een kaartje gekocht hebt via onze webshop. Deze QR-code kun je via je telefoon of uitgeprint op papier scannen bij de elektronische toegangsdeuren en de locker;
  • een zogenaamd splashbandje waarop een QR-code staat, die je hebt aangeschaft voor een eenmalige toegang bij de ticketkiosk in de entreehal of bij de receptie (Klant Contact Centrum) van De Wiltsangh;
  • een abonnement of meerbadenkaart waarvoor je een persoonlijk polsbandje hebt aangeschaft.
Deze polsbandjesbandjes zijn te verkrijgen in vier verschillende kleuren en maten: geel (small & medium ), groen (medium & large), blauw (medium & large) en zwart (extra large). Vanaf maandag 9 januari 2023 starten we met de verkoop van de persoonlijke polsbandjes. Het toegangsbewijs gebruik je ook om een locker te activeren in de omkleedruimte van het zwembad. Je hebt daar dus geen muntstukken meer voor nodig. Voordeel van een polsbandje is dat je hier tevens een geldelijk tegoed op kunt zetten waarmee je kunt afrekenen aan de kassa van de horeca. Geen pinpasjes of contant geld meer mee nodig in het zwembad.

De polsbandjes kosten € 9,50 per stuk. De polsbandjes zijn vanaf 9 januari 2023 in De Brake te verkrijgen aan de balie van de receptie. In De Wiltsangh kun je de polsbandjes aanschaffen bij het Klant Contact Centrum (klantenservicebalie).

Wat betekent dit voor het gebruik van de magneetkaart?
Per 9 januari 2023 stoppen we met de verkoop van de magneetkaart. Vanaf 23 maart 2023 kun je namelijk niet met je magneetkaart toegang krijgen tot het zwembad. Ben je in bezit van een magneetkaart? Dan krijg je de mogelijkheid om van maandag 9 januari tot en met vrijdag 17 maart 2023 je magneetkaart in te leveren en je tegoeden over te laten zetten op een polsbandje naar keuze tegen bijbetaling van € 4,-.

Kom je na zondag 17 maart 2023 je magneetkaart inleveren? Dan is de omruilactie met bijbetaling van € 4,- helaas beëindigd. Je dient dan de aanschafwaarde van € 9,50 te betalen.

Borg magneetkaart
Heb je destijds een borgbedrag betaald voor de magneetkaart, dan kun je tijdens de aangegeven omruilactie periode je magneetkaart inleveren en het borgbedrag  dat je destijds betaald hebt terug ontvangen. Je kunt er echter ook voor kiezen af te zien van teruggave van het borgbedrag en voor € 4,- een polsbandje kopen. Tegoeden die op je magneetkaart staan, worden dan overgezet bij de receptie.

Nieuwe klanten
Nieuwe klanten betalen per 9 januari 2023 € 9,50 voor de aanschaf van het polsbandje. Je kunt per 23 maart 2023 er echter ook voor kiezen om een los entreebewijs te kopen via de receptie, ticketkiosk of onze webshop, zie eerder toegelicht.

Webshop
De polsbandjes zijn net als de magneetkaarten gekoppeld aan een individu met een klantnummer. Via de webshop kun je, als je bent ingelogd met je persoonlijke inlog, het polsbandje opwaarderen met het gewenste tegoed. Het tegoed wordt automatisch geregistreerd op het polsbandje.

Let op: een polsbandje is gebonden aan één persoon. Er kan dus geen zwemlestegoed en een doelgroepen tegoed opstaan die door verschillende personen wordt gebruikt. Dit heeft te maken met de toegang verlening die op het bandje geactiveerd is door het artikel (bv zwemles op maandag om 16.00 uur) dat erop staat waaraan de tijd van de zwembad activiteit gekoppeld is. Je biedt het bandje aan bij de toegangspoorten die toegang verleent op basis van de tijdsaanduiding die aan het artikel is verbonden.

Zonnebank
Zonnebanktegoeden dienen vóór zaterdag 18 maart 2023 gebruikt te zijn, aangezien deze niet mee verhuizen naar De Wiltsangh.
Cookie instellingen