2 uurslessen - Cursus zwemdiploma-A in 5 maanden

De 2 uurs-zwemlessen worden gegeven op woensdag van 16:00 - 18:00 uur. De kinderen hebben 5 maanden les en halen ook binnen deze termijn het diploma-A. In een enkel geval blijkt dat kinderen binnen deze 5 maanden of na deze 5 maanden toch extra lessen nodig hebben. De kinderen kunnen dan extra lessen volgen bij de reguliere zwemlessen. Uiteraard kunnen deze kinderen dan meteen en zonder extra kosten instromen.

Er wordt les gegeven in verschillende dieptes en de kinderen hebben elke les een EasySwim zwempakje aan. Je betaalt voor deze cursus een vast bedrag.

Tijdens een proefles, ca. een week voor aanvang van de 2 uurslessen, wordt beoordeeld of het kind geschikt is voor deze lessen.

De  2 uurslessen starten over het algemeen in januari/februari en augustus/september. Bij grote belangstelling kan besloten worden een tussentijdse cursus in te plannen.BIj aanvang van de lessen dienen de kinderen minimaal 4,5 jaar te zijn. 

Wanneer er meer dan 10 kinderen op onze wachtlijst staan, starten deze kinderen in de eerstvolgende cursus. 

Kinderen die op de wachtlijst staan kunnen in het weekend gratis komen zwemmen/oefenen. Begeleiding van een betalende ouder/verzorger of volwassene is verplicht. Bij binnenkomst melden bij de klantenservice voor aankoop van een volwassen ticket en gratis toegang van het kind. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de klantenservice van zwembad De Wiltsangh via telefoonnummer: 0341 - 25 69 54 of mail naar: receptie@sportbedrijfnunspeet.nl 

Cookie instellingen