Inschrijven

Zwemles is in Nederland heel vanzelfsprekend. Dat is ook niet zo gek met al dat water om ons heen. Om veilig te zijn in en rond het water is het belangrijk om al op jonge leeftijd te leren zwemmen. Dat begint met het Zwem ABC, de drie nationale zwemdiploma's A, B en C. Met het complete Zwem ABC op zak ben je waterveilig.

Inschrijven
Er zijn verschillende lesgroepen waarvoor je je kunt inschrijven.
  • Middag- en zaterdagochtendlessen - ¾  uur les
  • Cursus Zwemdiploma A in 5 maanden - 2 uur les (Voor deze 2-uursles-cursus geldt: Deze cursus start in januari/februari en augustus/september. Wanneer er meer dan 10 inschrijvingen op de wachtlijst voor de cursus staan, dan kan het zijn dat je kind de volgende cursus - een half jaar later - start.).

 

Als voorbereiding op de middag- en zaterdagochtendlessen gaat je kind deelnemen aan de zogenaamde aspirant-lessen. Je kind is verplicht aan deze lessen deel te nemen, al is je kind volkomen “watervrij”; het geeft de instructeur(trice) namelijk de mogelijkheid het kind te beoordelen en naar zwemniveau in te delen. De aspirant-lessen gaan door tot je kind geplaatst wordt bij de reguliere zwemlessen.Om de gewenning gemakkelijker te laten verlopen is het, vooral bij jonge kinderen, raadzaam dat één van de ouders tijdens deze lessen mee het water ingaat. Indien je niet mee zwemt verwachten wij wel van je dat je bij het bad aanwezig bent tijdens de gehele les. Dit zijn lessen van een ¾ uur en deze vinden plaats op maandag- en donderdagavond van 18.15 uur tot 19.00 uur en op woensdagavond van 18.00 - 18.45 uur. 

Schrijf je hier online in voor zwemles diploma A
Of download hier het inschrijfformulier in PDF.


Kinderen die op de wachtlijst staan kunnen in het weekend gratis komen zwemmen/oefenen. Begeleiding van een betalende ouder/verzorger of volwassene is verplicht. Bij binnenkomst melden bij de klantenservice voor aankoop van een volwassen ticket en gratis toegang van het kind. 

Het inschrijfformulier kun je invullen, uitprinten en inleveren bij de klantenservice. Je kunt dan het inschrijfgeld van €21,60 per kind contant betalen. 

Heb je vragen over inschrijven, zwemles of de voortgang neem dan contact op met de klantenservice van het zwembad via het telefoonnummer: 0341 - 25 69 54

Voor inschrijven voor het diploma B, C, Zwemvaardigheid I, II, III, Volwassenles en
Bijzonder Zwemonderwijs kun je contact opnemen met het zwembad.

Cookie instellingen